top of page

highPAD 3

highPAD 3

Photonic Lights HighPAD 3, er vores nye højtydende pude med både røde og nær-infrarøde bølgelængder. Udvalgt for den intensitet og effekt, der vil passe til mange forskellige udfordringer.
Rødt lys og nær-infrarød terapi bruger en specifik naturlig bølgelængde af lys til terapeutiske fordele, både medicinske og kosmetiske, og modificeret med frekvensterapi. Det er en kombination af lysemitterende diode (LED), der udsender rødt 650nm og nær infrarødt 850nm lys.
highPAD 4 er moduleret med frekvensterapi, som er specielt designet til at justere sind og kropsstress, med harmoniske frekvenser.
Forskning viser, at anvendelsen af ​​specifikke frekvenser hjælper med at bringe organer og væv tilbage til deres sunde resonansfrekvens. En resonansfrekvens betyder den naturlige frekvens, hvormed et objekt, i dette tilfælde vores kropsceller, vibrerer. Celler anses for at have evnen til at opfange deres særlige resonansfrekvens, når de udsættes for en række sunde frekvenser, herunder deres særlige naturlige sunde frekvens.

bottom of page