top of page

Hvad er Lysterapi/PBM?

Lysterapi – eller fototerapi, klassisk kaldet helioterapi – er en metode, der er anerkendt af videnskabelig medicin til behandling af forskellige sygdomme.

Hvad er Lysterapi/PBM?

Rødlysterapi er en enkel, ikke-invasiv behandling, der leverer rødt og nær-infrarødt (NIR) lys til hud og celler. Højkvalitets medicinsk rød lysterapienheder som CTS bruger er lysemitterende dioder (LED) til at levere rødt og nær infrarødt lys under en behandlingssession. Når man bruger denne type behandling.

Denne behandlingsmetode skaber mange forskellige fotokemiske processer i kroppen hos både mennesker og dyr og har vist sig at være effektiv til både akutte og kroniske skader og sygdomme.

Teraputisk Rød og NIR lysterapi er en sund motvekt alternativ til alt det klare blå lys, vi er omgivet af hver dag, hvilket kan gøre det sværere at sove og kan føre til andre sundhedsproblemer. I dag arbejder mange mennesker indendørs og ser på skærme i længere tid ad gangen. Photonic og Photizo produktene kan hjælpe med at opveje de negative virkninger af blåt lys og fremme overordnet velvære og cellulær balance.


Hvordan virker rødt lysterapi?

Naturligt rødt lys driver dine celler. En medicinsk-grade rød lysterapi enhed som Photizo eller Photonic leverer røde og nær infrarøde bølgelængder direkte med LED'er. Disse fotoner af naturligt, terapeutisk lys producerer en kemisk reaktion i mitokondrierne i dine celler, der øger energiproduktion og regenerering. De to primære effekter er:

Mere ATP-energi: Lysterapi reducerer oxidativ stress og øger produktionen af ​​adenosintrifosfat (ATP). ATP, produceret gennem cellulær respiration, er et afgørende molekyle, der kræves af alle levende ting for at lave brugbar energi til din krop. Det kaldes ofte "livets energivaluta."

Forbedret cellesignalering: Specifikke bølgelængder af lys hjælper med at skabe et bedre og mindre oxidativt miljø i dine celler. Dette resulterer i aktivering af adskillige intracellulære signalveje, øget proteinsyntese, enzymaktivering og forbedret cellecyklusprogression.

bottom of page