top of page

PHOTIZO PRODUKT ARKIV

641/642

Photizo®641/642
Professionel terapeutisk lysenhed med forprogrammerede, unikke og effektive doser af nær-infrarødt og rødt LED-lys. Lyset er produceret af høj-intensitet LED, et lys, der er kendt for at være nyttigt i smertebehandling, behandling af sår og betændelsestilstande. Dette behandlingsapparat sikrer, at den korrekte og mest effektive mængde joule leveres til det berørte område på en præcis og nem måde.


Photizo® professional har indbyggede behandlingsprogrammer for nogle af de mest almindelige problemer, der har vist sig at have stor nytte og effektivitet af terapeutisk fototerapibehandling. Læs omhyggeligt diagrammerne og behandlingsskemaerne, som viser hvilket program du skal bruge.


Korrekte lysstyrkeprober sikrer korte og effektive vendinger. Behandling bør kun udføres én gang om dagen (en gang i 24 timer), mens nogle smertebehandlinger kan have gavn af to gange om dagen (hver 12. time). Hver enhed er bærbare og genopladelige batterier.

BLUSH

Anti-aging behandling med lysterapi

Fibroblastceller er ansvarlige for produktionen af ​​kollagen og elastin, som begge er de mest almindelige proteiner i bindevæv. Men når aldrende fibroblaster kompromitteres, hvilket resulterer i lavere niveauer af disse proteiner. Faldet i hudens elasticitet og rynker er mere signifikant. Dette skyldes, at lavere niveauer af kollagen fører til brud i brusken, som kan forårsage betændelse, smerte, stivhed, gigt og forlænget restitutionstid efter fysisk eller kemisk oxidativ stress.


Gennemprøvede røde og nær-infrarøde bølgelængder bruges i Photizos lysterapiapparater til at bekæmpe ældningstegn. Disse specifikke bølgelængder af lysenergi er klinisk verificerede for at forbedre din krops naturlige evne til at generere kollagen og elastin ved at aktivere fibroblastcellerne.
Ingen recepter.
Ingen medicin.
Ingen injektioner.
Ingen operation.
Bare sikkert.

Placeholder Image

PAIN RELIEF

Lysterapi har vist sig at have betydelige biologiske effekter på mennesker.
Adskillige kliniske forsøg har vist, at specifikke bølgelængder af lys kan forbedre sårheling, mindske temporomandibulær leddysfunktion (TMJ) smerter og mindske rygsmerter.
Lysterapi, også kendt som Potobiomodulation (PBM) er en enkel, effektiv og omkostningseffektiv behandling af både akutte og kroniske smerter.

Hvad sker der under overfladen, når du bruger et rødt og nær-infrarødt lysterapiapparat?
Lysenergien trænger gennem flere lag hud for at nå dybe muskler og nerver.
Dine celler absorberer energi (fotoner) fra lyset og bliver mere aktive.
Cirkulation og ATP-stimulering øges i området samt for yderligere at understøtte cellulær genvækst og regenerering, en kombination af aktiviteter, der arbejder for at reducere inflammation og reparere sår eller skader.

Er der forskning, der viser, at lysterapi virkelig virker?
Rødt og nær-infrarødt lys mod smerter og lysterapi generelt er ikke et nyt koncept i sundheds- og wellnesssamfundet. Som et resultat vokser biblioteket af forskning om deres virkninger hurtigt med over 1000 randomiserede kliniske forsøg, der er blevet offentliggjort på PBM, og halvdelen af ​​dem fokuserer på smerte.

SKIN CARE

PHOTIZO HUDPLEJE TIL SÅR
Et sår er defineret som afbrydelse af kontinuiteten af ​​kropsvæv. Det kan være forårsaget af enhver form for fysisk, kemisk og mekanisk traume eller initieret af et helbredsproblem.
Diabetisk fodsår er et globalt sundhedsproblem, der påvirker titusindvis af patienter. Hvis disse sår efterlades ubehandlet, kan de føre til alvorlige komplikationer.
Virkning af rød og nær-infrarød stråling på helingen af ​​diabetiske fodsår (4)

Kutane skader er relativt almindelige hos voksne, og deres forekomst ser ud til at stige med ændringer i befolkningens forventede levetid.

Photizo SkinCare® tilbyder en ekstra meget effektiv behandling til brug sammen med dine andre sårprodukter. Du kan bruge dette på en række forskellige sår.
Disse sår omfatter både akutte og kroniske, åbne og lukkede berørte områder.

Photizo Skincare kan hjælpe med at behandle alle former for sår i kropsvævet

Placeholder Image

SPORT

Professionelle atleter og sportsmedicinske eksperter bruger rødt/NIR-lys til skadesrehab
Nationale, internationale og olympiske atleter har i mange år været hyppige brugere af rød og nær-infrarød behandling for at forebygge og behandle skader. Adskillige professionelle trænere bruger fotobiomodulation i deres forebyggende behandling og genopretning af professionelle spillere og atleters akutte skader.

En hollandsk olympisk gymnast bruger rødt og nær-infrarødt lys hver dag for at overvinde skader og belastninger: "Intet har været så effektivt mod rygsmerter som at bruge mit lysapparat. Når jeg skinner rødt og nær-infrarødt lys på ryggen i 10-15 minutter om dagen, kan jeg tydeligt mærke, at min restitution efter træning er hurtigere, og smerten er mindre mærkbar... Jeg har set de samme resultater for knæet smerter, ankelspændinger og ømme håndled.

Atleter i alle aldre vender hurtigere tilbage fra skade med lysterapi.
En større undersøgelse af college-atleter i 2016 viste, at behandlinger med rødt lys hjalp
spillere kommer markant hurtigere tilbage på banen end dem, der ikke brugte rødt lys.

TILBEHØR

Det er meget vigtigt, at du bruger den originale oplader til dine Photizo-produkter, både for at opnå den optimale effekt af opladningen, men også for at undgå at beskadige maskinen.Garantien gælder kun, hvor den originale oplader bruges.

Placeholder Image

VETCARE

RØD OG NÆR-INFRARØD LYSTERAPI TIL HUNDE, HESTE, KATTE OG ANDRE DYR

Photizo Vetcare® lysterapiapparat er en yderst effektiv behandling til kæledyr. Dyrlæger, naturlæger og dyreejere har allerede brugt lysterapi med røde og nær-infrarøde bølgelængder på forskellige dyrearter i mange år.

Og det giver en potent behandling af typiske kæledyrsproblemer såsom:
Ledsmerter
Slidgigt
Ømme muskler
Sår og snitsår
Infektioner Inflammation
Ledbånd og seneskader
Forstrækninger og forstuvninger
Smertebehandling
Muskelregenerering

Photizo lysterapi til hunde og katte
Den beroligende behandling af lysterapi vil gavne næsten enhver hund eller kat.
Ældre kæledyr vil få en bedre livskvalitet og forbedre smertebehandlingen. Ved at øge komforten og mobiliteten kan Photizo Vetcare booste kæledyrets velvære yderligere.

Det røde og nær-infrarøde lys trænger ind i dit dyrs hud, blod, muskler og knogler med specifikke bølgelængder af fotoner. Fotoreceptorerne i dyrets celler absorberer denne lysenergi, som forstærker helingsprocessen ved at give cellerne et boost af energi.
Unikke og videnskabeligt beviste bølgelængder når forskellige lag af væv.
Rødt lys, for eksempel, absorberes mere effektivt af væv, der er rigt på hæmoglobin, og er gavnligt til at hele overfladesår og stimulere akupressurpunkter.
Nær-infrarødt lys er i stand til at passere igennem til dybere væv såsom sener, ledbånd, knogler, led og muskler.
Photizo Vetcare har den ideelle kombination af både rødt og nær-infrarødt lys med høj peak performance bestråling, og derfor leveres fotonerne i den dybde, hvor det er nødvendigt.

bottom of page